top of page
Søk

Kjøkkenet AS - Stortorget!

Oppdatert: 28. feb. 2020

Kjøkkenet AS har fått prøve seg i lokalene over Hamar Kino i Folkets Hus siden september 2019. Vi stortrives med de flotte lokalitetene her på Stortorget. Vi har brukt tiden til å utvikle et godt arbeidsmiljø og utarbeide velsmakende tilbud fra vårt kjøkken. Vi er også veldig stolte av sønnen i huset som lager en stilig og velfungerende hjemmeside for oss. Cateringen suser avgårde med faste og nye kunder, og menyen for 2020 er like rundt hjørnet. TakeAway-lunchen er svært populær. Nye retter er på plass blant klassikerne. Vi har arrangert selskaper, minnestunder og ulike serveringer til grupper. Dette vil vi fortsette med, så ta kontakt på epost eller telefon for bestilling. Julen 2019 var svært vellykket med lutefiskaftener, julebord, stor buffet på formiddagene og julemeny på Café Velværelset på ettermiddag og kveld.


Nå er det et nytt år med nye muligheter. Caféen er åpen tirs-fre 10-20, lør 10-16 frem til 21. april. Menyen er utvidet med "grønnere" retter og med barnemeny. Når solen begynner å varme og folk kryper ut av vinterdvalen, vil vi ha åpent lenger utover kvelden i hverdagene. Vi ønsker oss masse gjester på terrassen med den fantastiske utsikten hele sommerhalvåret. Nytt av året er at vi selger økologisk "kaffe to go" fra Herman Friele i miljøvennlige krus laget av rester fra sukkerproduksjon.


Vi markerer skøyte-VM med skøytebuffet i Caféen fredag, lørdag og søndag. Baren er åpen til kl. 01.30 denne helgen.

17. mai vil vi ha åpent fra morgen til kveld. Det kan være lurt å bestille bord denne dagen: booking@kjokkenet.com.

For mer info, følg med på hjemmesiden og på facebook.


Vi har inngang opp trappen på utsiden av bygget, men det er også mulig å bruke inngangen via Folkets Hus. Der kan du benytte deg av heis eller trapp en etasje opp. Våre lokaler er tilrettelagt for rullestolbrukere. Våre barer har alle rettigheter.


Velkommen til oss!


1 252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page