top of page
Gull Logo.png

OPPRETTET I HAMAR AV ARVE HOPEN

2005

Arve%20Satellitten_edited.jpg

ARVE HOPEN

Daglig leder

KJERNEVERDIER

I mange år har Kjøkkenet AS utviklet en større og større kundekrets. Vi har takket ja til de fleste oppdrag og utfordringer, store og små. Målsetningen har alltid vært å levere velsmakende, rikelig mat av høy kvalitet. Kunden skal være fornøyd med varen vi leverer om det er 5 personer på snitter, eller bespisning til 10000 barn og ungdom på idrettsarrangement.

KJØKKENET OG KUNDEN

Vi tar kundens behov og ønsker på alvor, og vi strekker oss ekstra langt for å tilrettelegge for blant annet matallergier, kostholdsvalg og lignende. Vi har kommet dit vi er takket være alle våre kunder og gjester, både nye og faste. Vi har beholdt de gamle og fått de nye kundene våre ved å være løsningsorienterte, alltid være ett skritt foran og ved å alltid levere god mat og god service.

RÅVARER OG BÆREKRAFT

For å lage god mat er vi avhengig av gode råvarer. Vi benytter oss av kvalitetsvarer fra lokale leverandører. Vi er også bevisst på vårt ansvar for miljøet og tar hensyn til dyrevelferd og bærekraftighet i vår matproduksjon. Vi tilbyr vegetarianske og veganske produkter. Når vi har mat til overs, legger vi det ut på «Too good to go» slik at vi er med på å begrense matsvinn. Det er fortsatt mye å lære, og vi møter fremtiden med optimisme og engasjement.

bottom of page