top of page
Søk

Utvidet åpningstid på Takeaway/Gratis utkjøring

Hei kjære kunder!


Nå har vi allerede tilbudt gratis utkjøring i Hamar og omegn på vår takeaway-meny, vi har utvidet menyen vår og nå utvider vi også åpningstiden for bestilling, henting og levering. Vi er så glade for alle som bestiller mat fra oss! Vi gjør oss klare for enda flere bestillinger tidlig og sent - alle dager! Lillebat'en og Bigbat'en er nyvaskete og parate til utkjøring i nærmiljøet vårt mellom kl. 11 og 22. Ønsker du andre tidspunkter, ta kontakt!


Vi har online bestilling på hjemmesiden, der du kan registrere deg som kunde. Det er ikke nødvendig å oppgi kortinformasjon. Du betaler med VIPPS eller med kort når du henter eller får maten tilkjørt. Når du bestiller, kan du velge om du vil ha maten innen en time, eller du kan bestille når som helst i forkant. Du kan velge å få maten varm og klar til å spises, eller at du varmer den opp selv hjemme. Link her:Er det noe du lurer på angående menyen, bestilling, betaling, åpningstider eller lignende, kan du ringe tlf 930 90 602/917 59 258 eller sende en epost til booking@kjokkenet.com.


Hvis du ønsker at vi skal sette fra oss maten utenfor døren ved levering, så oppgir du dette i "spesielle forespørsler". Det skal være trygt for deg som kunde å bestille mat hos oss. Skal du hente maten, bruker du inngangen via Folket Hus i Kirkebakken. Heis opp til 2. etg. eller en trapp opp. Hjertelig velkommen!


Vi gleder oss til å høre fra deg! Hilsen Kjøkkenet AS - Stortorget545 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page