top of page
Søk

Tiltak - Informasjon til våre gjester

Kjære gjester!

Hjertelig velkommen til Kjøkkenet AS - Stortorget, og tusen takk for at dere benytter dere av vår åpne café i disse tider. Vi håper vi kan klare å holde hjulene i gang i en uoversiktlig og unormal situasjon for oss alle.


Vi tar koronapandemien på alvor, og skal med nyvaskede hender sørge for rikelig plass, rene overflater og trygg mat til dere. Vi ber dere vennligst hjelpe oss med å holde arbeidsmiljøet så forsvarlig som mulig for våre dyktige og kjære servitører. Kontakten må begrenses så godt det lar seg gjøre – for sikkerhets skyld.


1. Vi ber dere derfor om mulig å betale med VIPPS: 124960. Kortautomat har vi i baren, for dere som ikke har vipps. Denne rengjøres hyppig, men håndvask anbefales alle.


2. Servitøren vil servere dere ved enden av bordet, hvis dere kan være behjelpelig å sende mat og drikke videre til hverandre.


3. Vi legger også frem rikelig med papirservietter på bordet hvis det skulle oppstå behov for dette. Hosting og nysing ut i omgivelsene sprer lett eventuell smitte. Kast brukt papir umiddelbart i dunken på toalettet, der det er vask, såpe og antibac tilgjengelig for dere.


Tusen takk for oppmerksomheten. Vi ønsker dere et hyggelig og smakfullt opphold her hos oss, og håper vi ses snarlig igjen!


Med vennlig og takknemlig hilsen fra Kjøkkenet AS - Stortorget252 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page