top of page
Søk

Innstramminger i Hamar

Oppdatert: 16. mar. 2020

Kjære alle sammen!


Vi har alle mottatt sms fra Hamar Kommune om blant annet at vi skal unngå unødvendige ærender og sosial kontakt med andre utenom husstanden. Det ville dermed vært naturlig for oss å stenge Caféen for publikum. På den annen side er det også viktig for samfunnet at småbedrifter ikke knekker helt sammen. Alle våre bestillinger for mars og april er avbestilt. 9 ansatte er allerede permittert. 3 ansatte er foreløpig fortsatt i arbeid per 15. mars 2020. Vi kan ikke belage oss på at Erna skal redde inn alt sammen, så vi har gjort det vi kan for å holde drift på både Takeaway, cateringen og caféen på Kjøkkenet AS - Stortorget.


Vi har til enhver tid vært oppdatert på informasjon fra myndighetene, fulgt lover og regler, råd og formaninger, etterfulgt de nasjonale retningslinjene som er satt, evaluert situasjonen dag for dag, og opplevd at våre gjester og ansatte har vært så trygge som det for tiden har vært mulig. Det er luftig i lokalene og vi har god plass. Vi har forsterket hygienetiltakene våre og alle har holdt god avstand til hverandre, også når vi ferdes ut og inn. Noen har kost seg i solen på terrassen, og ny teknologi gir oss muligheten til å unngå kontanter og tasting på kortautomater.


Hittil har vi bare opplevd eksemplariske Hamarborgere som er respektfulle, påpasselige og hensynsfulle i sin opptreden hos oss, og vi er veldig takknemlige for de flotte gjestene vi har hatt på besøk hos oss denne helgen.


Caféen er stengt som vanlig på mandager, og vi skal bruke dagen til å snakke sammen, være kreative og løsningsorienterte, og vurdere hva vi skal gjøre den nærmeste tiden.


Opplyser samtidig at vi tilbyr vår vanlige catering - uten minimumskrav på ti personer på endel av menyen. Vi har startet med gratis hjemlevering av enkle middagsretter, som vi nå har slått sammen med menyen for Takeaway. Alt på denne menyen kan hentes her eller kjøres hjem gratis (minimumsbestilling 200 kr), og du kan bestille det online her på hjemmesiden. Klikk her: https://www.kjokkenet.com/online-ordering


Ta godt vare på hverandre, hilsen Kjøkkenet AS - Stortorget407 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page