top of page
Søk

Utkjøring - meny

Oppdatert: 27. mar. 2020


Vi tar imot bestillinger på sms eller epost hele døgnet, på telefon fra kl 09.00. Vi kjører ut mellom kl. 11.00 og 22.00 alle dager.


På grunn av pandemien vi har nå, ønsker vi å tilby gratis hjemlevering av lunsj og middagsretter til kunder i Hamar og omegn uten vårt vanlige minimumskrav til antall personer. Betaling via Vippsnr. 124960 eller med bankkort ved levering. "Tæpping" anbefales ved bruk av kort av hygieniske årsaker. Vi har også en egen take-away meny for de som ønsker å hente selv, samt kaffe to-go 25 kr. Vi selger også mineralvann i glassflasker 45 kr. som vi kan levere hjem til deg sammen med maten. Vi har gode rutiner for å levere fra oss rene produkter i rene emballasjer.

Dette er GRATIS HJEMLEVERING-MENYEN vi starter opp med nå, men ta kontakt dersom du har innspill eller ønsker. booking@kjokkenet.com / 930 90 602/ melding via facebooksiden vår https://www.facebook.com/kjokkenetas/


ALLE RETTER PÅ TAKEAWAY-MENY - SMØRBRØD, PIZZA, SALATER - KAN BESTILLES ONLINE PÅ HJEMMESIDEN UNDER HOVEDMENYEN "UTKJØRING OG TAKEAWAY" Klikk her:


Oppgi eventuelle matallergier ved bestilling, så tilrettelegger vi for dette.


Menyen er tilgjengelig fra fredag 13. mars, og vi tar imot bestillinger på telefon

930 90 602, online på hjemmesiden eller epost booking@kjokkenet.com.

Hold dere friske, alle sammen! Hilsen Kjøkkenet AS - Stortorget


1 532 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page