top of page

JULESELSKAP

Ser du etter et sted å holde ditt neste julebord / selskap?

I Café Velværelset og på Den Grønne Gren er det i førjulstiden åpent etter avtale for grupper og selskaper som ønsker å forhåndsbestille hos oss.

Dere kan velge fritt fra vår tre-retters julemeny. Minimum 10 personer.

JULELUNSJ

fra 14. November

Fra tirsdag 14. november til onsdag 20. desember byr vi på deilig julelunsj tirsdager til fredag kl. 11.00 - 15.00.

Vår tradisjonelle julebuffet er tilbake, prisen er 375,- inkl. kaffeservering.

LUTEFISKAFTEN

JULECATERING

fra 1. November

Vi tilbyr gratis utkjøring for våre kunder i Hamar og nærområdene, eller du kan hente maten selv i våre lokaler over Hamar Kino, inngang via Folkets Hus. Velg fra vår varierte julemeny med julebuffet eller tradisjonsretter, eller fra vår vanlige cateringmeny. Minimum 10 personer på de fleste rettene. 

Kjøkkenet AS arrangerer vår tradisjonelle LUTEFISKAFTEN 25. november og  2. og 9. desember. To ganger servering av lutefisk med alt tilbehør, inkludert kaffeservering. Alternativ til lutefisk er en saftig indrefilet av okse med tilbehør. Åpent fra kl. 18.00. Pris per person 575 kr.

For grupper på over 10 personer kan dere bestille lutefiskaften på andre datoer enn de som er satt her. Kontakt oss for mer info. Bordbestilling på telefon 930 90 602 eller booking@kjokkenet.com.

SATELLITTEN

Vi har  åpent på SATELLITTEN i hele førjulstiden med enkle og smakfulle retter. Åpningstider er mandag til lørdag 10 - 17. Bordbestilling på telefon 930 90 602 eller booking@kjokkenet.com

 

For å booke lokalene utenom åpningstid, ta kontakt på epost booking@kjokkenet.com eller telefon 930 90 602. 

bottom of page