Jule Pine Tree
  • Facebook
  • Instagram

Julen 2020

på Kjøkkenet

Vi gleder oss til en tradisjonell og stemningsfull førjulstid i våre flotte lokaler på Kjøkkenet AS.

 

I Café Velværelset og på Den Grønne Gren over Hamar Kino vil vi tilby à la carte meny med tradisjonelle juleretter i tillegg til Byens høyeste smørbrød. På Satellitten har vi en spennende og smakfull julefri à la carte-meny.

Vi har lutefiskaften, julelunsj og vi tar imot bestillinger fra grupper og selskaper som får velge fra selskapsmenyen eller julemenyen vår.

Minimum 10 personer.

 

Ta kontakt på telefon 930 90 602 eller epost booking@kjokkenet.com.

 

Vi har luftige lokaler, har gode rutiner for renhold, det er antibac på bordene og serveringen og oppdekkingen følger de lokale og nasjonale smittevernsreglene som gjelder til enhver tid. Vi gleder oss til førjulstiden og ønsker velkommen til en trygg og koselig førjulstid her hos oss! 

I Café Velværelset og på Den Grønne Gren er det i førjulstiden (fra 10. november) endret åpningstid: tirsdag til fredag 11-15. Da serverer vi à la carte Byens høyeste smørbrød og et utvalg juletallerkener. Vi har stengt lørdag, søndag og mandag. Utover dette har vi åpent for lutefiskaften og etter avtale for grupper og selskaper som ønsker å forhåndsbestille hos oss.

 

Vi serverer tradisjonelle juleretter som Pinnekjøtt, rakfisk, lutefisk, juletallerkener og en egen nykomponert tre-retters julemeny. Ta kontakt for mer informasjon på telefon 930 90 602 eller epost booking@kjokkenet.com.

fra 10. November

Cafe Velværelset

fra 3. November

Skal du feire en stor dag eller vil samle en gruppe familie, venner eller kollegaer rundt et bord og få servert deilige retter, kan du ta kontakt med oss på telefon 930 90 602 eller på epost booking@kjokkenet.com. I førjulstiden har vi en egen meny du kan velge fra, så ta kontakt for mer informasjon.

Selskap

fra 10. November

Vi tilbyr gratis utkjøring for våre kunder i Hamar og nærområdene, eller du kan hente maten selv i våre lokaler over Hamar Kino, inngang via Folkets Hus. Velg fra vår varierte julemeny eller vår vanlige cateringmeny. Minimum 10 personer på de fleste rettene. Ring 930 90 602 eller bestill på epost booking@kjokkenet.com

Catering

fra 10. November

Fra tirsdag 10. november til fredag 18. desember byr vi på deilig julelunsj tirsdager til fredager kl. 11.00 - 15.00 i café Velværelset.

 

Vår tradisjonelle julebuffet blir i år annerledes av smittevernshensyn. Vi tilbyr en kald juletallerken à kr 225 eller en varm juletallerken à kr 275 i våre lokaler over Hamar Kino - inngang via Folkets Hus i Kirkebakken. 

 

Bestill bord på telefon 930 90 602 eller booking@kjokkenet.com.

Julelunsj

fra 27. November

Kjøkkenet AS arrangerer vår tradisjonelle LUTEFISKAFTEN 27. og 28. november, 04. og 05. desember og 11. og 12. desember. To ganger servering av lutefisk med alt tilbehør. Inklusiv kaffeservering. Alternativ til lutefisk er en saftig indrefilet av okse med tilbehør. Åpent fra kl. 18.00 Pris per person 535 kr. Bordbestilling på telefon 930 90 602 eller booking@kjokkenet.com.

Lutefiskaften

Vi har en helt julefri à la carte-meny på SATELLITTEN i hele førjulstiden med spennende og smakfulle retter. Åpningstider er tirsdag til torsdag 11-17., fredag og lørdag 11-22. Bordbestilling på telefon 930 90 602 eller booking@kjokkenet.com. Har du lyst på julemat, er det på Kjøkkenet over Hamar Kino du bør henvende deg!

 

For å booke lokalene utenom åpningstid, ta kontakt på epost booking@kjokkenet.com eller telefon 930 90 602. 

Satellitten